dimecres, 22 d’octubre del 2014

Un casament ple d'scrap (part 1)




Els seguidors del facebook i d'instagram veureu que algunes d'aquestes cosetes us sonen, avui us ho ensenyaré tot amb més detall, amb tant detall que ho he fet amb varies parts per no saturar-vos amb tanta foto. 
En David i la Raquel es van posar en contacte amb mi per fer els detallets del seu gran dia, i la veritat és que fa moltíssima il.lusió formar part d'un dels dies més importants de la seva vida.
Aquí podeu veure el llibre de firmes, i elements decoratius que els hi vaig fer per el gran dia:


 
Comencem pel llibre de firmes, la portada la vaig fer fent servir una de les fundes de la blind it all, folrant-la completament amb papers i puntilla. Els papers són els que van escollir els nuvis, els més neutres de la col.lecció "Corazonadas" de Marisa Bernal, uns papers súper bonics, i amb els que no em canso de treballar.

 
Per fer la portada vaig utilitzar tant la Big Shot com la Cameo, uns segellets de Con sal y Pimienta, unes flors, una mica de tul amb perletes tot jugant amb els volums i llestos.
L'interior tenia una butxaqueta amb tags per què els nuvis hi poguessin escriure, i varies decoracions fetes també amb la cameo, i amb les troqueladores.

L'interior amb cartolina blanca i decoracions fetes amb papers de la mateixa col.lecció, a diferència dels àlbums sense volums per poder facilitar l'escriptura als convidats.

Vaig posar algunes fotos dels nuvis per fer el llibre una mica més personal, i per què els convidats tinguessin alguna sorpresa en el moment d'escriure.  Què us semblen? Guapos oi?



 Un dels meus segells preferits......

El millor de tot va ser la cara que posaven els nuvis quan el miraven, espero que a vosaltres us agradi tant com a ells.

Image and video hosting by TinyPic

4 comentaris:

  1. Ostres! què maco tot!!! el llibre de signatures és preciós, molt dolç i romàntic com correspon a l'ocasió! i tota la resta dins de la capsa promet... ja tinc ganes de veureu-ho! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Montse!!!! Doncs segueix atenta en les pròximes entrades us mostro la resta ;)

      Elimina
  2. Molt maco, com tot el que fas!!

    ResponElimina

Gràcies per comentar :)