divendres, 23 de maig del 2014

Un somni fet realitat

Avui una entrada que fa mesos que em moria de ganes d'explicar-vos. La crònica del meu viatge a NY
Quan vam decidir fer aquest viatge, vaig estar mesos planejant i fent llista de tot el que hi faríem, només us dic que em  vaig fer la meva pròpia guia de viatge ;) i vaig forrar la guia convencional per què tot quedés en harmonia.
 Aquí podeu veure la guia per fora, és una funda feta per mi amb la tècnica del cartonatge.

 L'interior amb la guia personalitzada, vaig fer un recull de llocs turístics per visitar, llocs mítics de les meves series preferides, i com no botigues d'scrapbook que no em podia perdre. De fet reconec que la il.lusió per aquest viatge va sorgir gràcies a aquest món. 
La portada de la guia està feta amb la Cameo i la butxaqueta del costat conté dos bolígrafs scrapejats i una llibreta súper molona que em va regalar una amiga que també està enamorada d'aquesta ciutat. La vaig fer servir per anar apuntant tot el que anava vivint aquells fantàstics dies.

 Aquí podeu veure el conjuntet, la guia turística i la guia feta per mi.

Anem al tema?!?
Va ser un dissabte 22 de febrer vam agafar el metro i caminar una estoneta pel voltant de l'immens Central Park arribem al 808 de Columbus Avenue  és la megabotiga dels somnis de qualsevol scrapista.
Estava tant nerviosa, emocionada i feliç que tota jo era un sac de nervis...i si no mireu les fotos!




 Michaels és el centre comercial per excel.lència del handmade, com podeu veure, tot el número 2 és ple de coses dedicat a l'Scrap.





Em faltaven ulls per veure-ho tot, el Bitxo era l'encarregat de la càmara per què jo perdia el món de vista a cada passadís. És genial compartir les il.lusions amb qui més estimes, fins i tot ell semblava que gaudís, a més de buscar el wifi com un boig (per saber què havia fet el barça) m'ensenyava cosetes que sabia que m'agradarien.
Tenia la sensació que no donava l'abast a processar tot el que veia i a racionalitzar què necessitava i què era  una compra compulsiva, fins hi tot hauria agraït tenir més mans per tocar i remenar, sort del carret de la compra ;) Mai havia vist una botiga d'scrap amb carret de la compra.





Hi havia molta varietat de tot i a uns preus que fan que et tornis taaaaant boja, que fins i tot em va agafar mal de panxa ;)

El que està més bé de preu són les troqueladores Martha Stewart, tal i com demostra la foto em sento amb un subidón de felicitat que crec que qualsevol  scrapista sentiria allà.
Tenia els cupons de descompte al iphone, però es va tornar boig com jo, i no podia obrir-los per què la caixera m'apliqués el descompte, a més de tenir de tot, van ser súper amables per què em van aplicar els descomptes igualment.
I aquí teniu les meves compres! un dia que mai oblidaré, fins i tot somio que hi torno jajaja
La setmana que ve us explicaré una altre botiga de les que vaig visitar.

Image and video hosting by TinyPic

7 comentaris:

  1. Impresionante! La cara de flipada es tant de flipada que fins i tot jo que no soc scrapista hi anirira!!

    ResponElimina
  2. Que envidia sana guapa !!! En tu próximo viaje a NY Te encargaré alguna troqueladora MS. Besitos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eso esta hecho Aurora! Me costó la vida cerrar la maleta jejeje y eso que a parte de maleta tenia mochila para cabina... Pero al proximo (me encantó tanto que espero volver) un rincón será para ti guapa!

      Elimina
  3. Jajaja! m'ha encantat, que bona que ets!!!
    no perdis mai aquesta il.lusio, Un petonas!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que no! Mola molt disfrutar i viure les coses amb il.lusió ;) un altre per tu tremenda!

      Elimina
  4. Guaaaau! Quina passadaaa!!
    Jo quan hi vaig anar encara no coneixia el món de l'scrap... si hi anés ara em tornaria boja! Entenc perfectament les teves cares jajaja!

    ResponElimina
  5. Una experiència innolbidable Marta ;)

    ResponElimina

Gràcies per comentar :)